Bent u bekend met ASL Foundation, BiSL Foundation en ITIL v3 trainingen? Deze cursussen leren u om diverse processen binnen uw bedrijf toe te passen en te optimaliseren. De ASL training, BiSL training of training ITIL v3 worden aangeboden door ExplainIt. Dit management-, communicatie- en ICT training bureau heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van cursussen voor allerlei verschillende bedrijfstakken. Als u iets nieuws wil leren, dan moet u één van de trainingen volgen die worden aangeboden door dit uitzonderlijke bureau. Ik heb zelf de ASL cursus, BiSL training, en de training ITIL v3 Foundation gevolgd die ze aanbieden op het gebied van IT-beheer. Ik werkte al jaren bij hetzelfde bedrijf als IT-beheerder. Ik kende de fijne kneepjes van het vak, maar raakte ook uitgeleerd. Ik ben aan het einde van mijn twintiger jaren en besefte dat ik niet de rest van mijn leven hetzelfde kon doen, dat ik al jaren deed.

ASL training, BiSL training, of training ITIL v3 volgen

De nieuwe generatie van IT-beheerders komt snel opzetten en wordt alleen maar beter. Om mezelf te hervinden volgde ik een aantal cursussen op het gebied van ASL Foundation, BiSL Foundation en ITIL v3. Deze drie varianten van IT-beheer toonden me nieuwe kanten van het vak en lieten mijn potentiële extra waarde in het bedrijfsleven zien. Ik zal een kort overzicht geven van de ASL cursus, BiSL cursus en training ITIL die ik gevolgd heb:
• Training ASL Foundation
• BISL training Foundation
• Training ITIL v3 foundation
• Training ITIL Intermediate Service Offerings & Agreements

Verschillende aspecten IT-beheer

De vier bovenstaande trainingen gaan allen in op verschillende aspecten van IT-beheer. Ik leerde veel verschillende aspecten die van belang zijn in mijn baan. Ik richtte me meer op de service management en de toekomst van de ICT-dienstverlening, door te kijken naar de huidige situatie. Ook leerde ik aanpassingen maken aan bestaande applicaties tijdens de ASL 2 Foundation training. Het waren cursussen die ik iedereen aan kan raden. Zeer uitdagend en innovatief. Een must voor de nieuwe IT-beheer generatie.